Diensten


Houtrenovatie

Wanneer houten onderdelen als kozijnen of balken te vochtig worden kan er houtrot ontstaan. Vaak is houtrot al in een vergevorderd stadium voordat het zichtbaar wordt. Constructiefouten of onvoldoende onderhoud zijn hier de oorzaak van. Houtrenovatie is een blijvende oplossing om aangetaste delen te herstellen. Soms worden alleen de aangetaste delen vervangen, soms is hier meer voor nodig. Wij streven naar een duurzaam eindresultaat.


Glasweefsel behang

Met glasweefselbehang of vliesbehang ontstaat er een mooie zichtbare structuur. Er kan gekozen worden voor een visgraat- of ruitstructuur. Wanneer het behang droog op de muren zit kan de kleur worden aangebracht. Goed schilderwerk is hierbij belangrijk. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Schilderonderhoud

Binnen-en buitenschilderwerk heeft regelmatig onderhoud nodig. De schilder beoordeelt de materialen en verwijdert verflagen van slechte kwaliteit. Eventueel reparatiewerk wordt toegepast en het materiaal wordt geschuurd. Daarna wordt de grondverf en de dekkende laag aangebracht. Alleen met schildersonderhoud blijven geverfde materialen lang mooi en beschermt het tegen verval.

Nieuwbouw

Tijdens het bouwen van de nieuwbouwwoning is het belangrijk dat er mee wordt gedacht aan passende materialen en de levensduur hiervan. Passend verfadvies hoort hierbij. Duurzame materialen in combinatie met vakwerk zorgen voor een goed eindresultaat. Ook na oplevering is regelmatig onderhoud belangrijk.

stucwerk door de schilder in Zwolle

Stucwerk

Stucen is het vlak maken van plafonds en/of wanden. Laat je je muur stucen dan brengen wij een pleister op de muur aan. Deze pleister is of een mengsel van gips of mengsel van cement met water. Na het stucwerk is de muur of plafond klaar om geschilderd te worden. De muren kun je laten stucen als onderlaag en als eindafwerking. Als eindafwerking kun je zelf kiezen of je het gestuct wil hebben met een korrel of geheel glad.

Glaszetten

Een oude ruit vervangen of aanbouw/ nieuwbouw: de glaszetter is gespecialiseerd in alle afmetingen glas. Dubbelglas of isolatieglas heeft een hoge isolatiewaarde en is niet alleen beter voor het milieu, maar ook kostenbesparend. Een raam kapot door een ongeval? Check dan eerst de glasverzekering op dekking.

Behangen

De keuze in behang is groot waaronder papierbehang vinyl of vliesbehang. Een korrelstructuur op de muur moet eerst weggewerkt worden. De ondergrond moet kaal, glad en stofvrij zijn. Beschadigde plekken aan de muur worden eerst gerepareerd. Behang brengt sfeer in huis, ongeacht welke kamer. Hierin is een ruime keus in kleur en motief. Ook kan behang overgeschilderd worden.

Klein timmerwerk

Met klein timmerwerk worden kleine klusjes snel en vakkundig uitgevoerd. Zo kunnen deuren ingekort of afgehangen worden, gevelbeplatingen vervangen worden of andere werkzaamheden uitgevoerd worden. Vaak komt de schilder er tijdens zijn klus achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Inhuren van een aparte timmerman is niet langer nodig: bij Kleen schilderwerken wordt alles onder één dak geregeld.