Over Evert Kleen

Evert Kleen is dé schilder in Zwolle en omgeving.

In 2009 begon Evert Kleen als zelfstandige zijn schilderswerkzaamheden aan te bieden.

Evert begon ooit bij een groot schildersbedrijf in Zwolle. Hij deed een ruime ervaring op in het hele schildersvak. Hierin was Evert zo bedreven dat hij in 2009 besloot om zijn eigen schildersbedrijf op te zetten. En met groot succes. De nuchtere en eerlijke houding zorgen ervoor dat er een open en betrouwbare samenwerking ontstaat. Zijn bedrijf runt hij dan ook op deze manier. Schilderwerk moet goed zijn. Maar ook moet de klant vertrouwen hebben in de schilder. Deze twee factoren brengt Evert dan ook samen in zijn werkzaamheden. De klant weet precies wat hij krijgt.

Meer weten? Vul hier het formulier in of bel:  (+31) 06-27 14 35 77

Waarom kiest u voor Kleen schilderwerken

  • Persoonlijk contact

    Als zelfstandig ondernemer is Evert zichzelf niet verloren. Persoonlijk contact vindt hij erg belangrijk. De klant moet tenslotte weten waar hij aan toe is. Bovendien moet de klant de mogelijkheid hebben om vragen te stellen of problemen te bespreken. Ook over de voortgang onderhoudt Evert contact. Evert werkt nauw samen met andere partijen wanneer het op grote klussen aankomt. Maar ook dan blijft Evert persoonlijk contact met de klant houden. Juist daarom zoeken veel mensen deze schilder in Zwolle op.

  • Vakkundige service

    Het schildersvak is niet voor iedereen weggelegd. Veel noemen zich schilder maar bezitten niet over de nodige kennis of ervaring. Evert Kleen heeft zijn vakkennis goed opgebouwd door eerst elders te werken. Sinds de start van zijn eigen bedrijf is hij hierin gegroeid en weet nu goed aan te voelen wat de klant wil. Het gehele schildersvak is aan Kleen besteed, maar hij richt zich vooral op de nieuwbouw en onderhoud van de woning, het binnen-en buitenschilderwerk en wandafwerking. Ook airless spuiten en verwarmd spuiten zijn aan Kleen goed besteed. Tevens is Evert dé houtrenovatiespecialist van de Zwolle en omstreken. Meng al deze werkzaamheden met vakkennis, bedrevenheid en persoonlijk contact en je krijgt Kleen schilderwerken.

  • Garantie op tevredenheid

    Evert is pas tevreden wanneer de klant dat ook is. Niet voor niets zet Evert zich iedere dag weer voor de volle honderd procent in. Daarom levert Evert schilderwerk van hoge kwaliteit met VCA garantie. Kleen schilderswerken staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en garantie. Grote of kleine klussen, alles is in vertrouwde handen bij Evert.